home               kontakt  
 
Historie Ondersteuning Racebanden Uitlijnen Balanceren Winter Webshop


24u Dubai containers laden in Noordwijk.


Speed & Design - stikstof hoek!


Dennis, Manfred & Mark bedankt! 2007 weer?


Steve wint de eerste Swift Race Zandvoort


Belangrijke mensen tijdens de raceweekenden!

Circuit ondersteuning / Race service

Algemeen
Onze Mobile-unit’s (3) zijn voor bijna alle mobile activiteiten inzetten, zoals introducties van nieuwe producten op elke locatie en Autoclub evenementen op het circuit. De Mobile-unit’s zijn voorzien van een eigen 220V stroomvoorziening, Perslucht, Stikstof, Voortent, een als podium te gebruiken laadklap, een afpersapparaat, een monteerapparaten, een balanceerapparaat en niet onbelangrijk een koffie en warme chocolade apparaat. Wij staan bovendien open voor andere ideeën.
Enkele voorbeelden waarbij onze Mobile Unit’s zijn ingezet, is onder andere de door dealer Christenhuis, uit Almelo, georganiseerde Ferrari dag op het TT-circuit van Assen en introductie dagen van Pirelli op locatie. Voor Michelin Introductie dagen in Belgie op een vliegveld & in Duitsland op een van de ADAC testbanen. BMW M dagen op Francorchamps, Porsche Road Show weken op de RDW testbanen op Lelystad, en natuurlijk diverse geheime dagen op circuit’s door Europa, die we niet mogen vermelden.

BMW E30 Cup, BMW 318Ti Cup, BMW 325i Cup
Deze Cups in de Zomeravond Competitie worden ondersteund door Prins Techniek. Deze BMW's zijn voorzien van TOYO TPR888 banden en de wielstanden zijn speciaal aangepast door Prins Techniek, zoals een negatiever wielvlucht & een positiever askanteling.
Deze wielstanden worden bij Prins Techniek regelmatig gecontroleerd en zonodig versteld voor de Deelnemers. Bovendien kunnen de worden wagens uitgewogen, een specialisatie van Prins Techniek, waarbij er voor wordt gezorgd dat alle vier de wielen een gelijke druk (gewicht) en daardoor een optimale grip op het wegdek hebben.
Er wordt gebruik gemaakt van het huismerk van de Z.A.C., D.N.R.T. en de Rensportschool, TOYO.
Meer informatie vindt u op: www.z-a-c.nl

BMW 130i Cup
Bij de BMW 130i Cup wordt gereden op PIRELLI banden, die mede op advies van Prins Techniek door tests zijn aangepast. In het eerste jaar heeft men gereden op 17” PIRELLI, maar nu is gebleken dat de 18” PIRELLI banden beter zullen voldoen. Daardoor zal de cup in 2007 alleen maar spannender worden.

Mitsubishi Colt Race & Rally Cups
Wordt bevoorraad door Prins Techniek met 225/600R17” Pirelli Racebanden & 200/600R16” Pirelli Rallybanden.
Waar een van de Prins Techniek mensen, in de Rallytop meerijden. Wat toch altijd weer vrij veel informatie geeft.

Peugeot 205 GTI Rally Cup
Na 2 jaar afwezigheid rijdt men weer op de bekende Yokohama 195/50R15 A-048R banden.

Porsche Invitationals
Deze klasse is soort copie Porsche GT3 Cup oftewel de Porsche Super Cup, die bijvoorbeeld in het voorprogramma van de Formule 1, DTM of soortgelijke evenementen staat. Deze kunnen worden uitgewogen en uitgelijnd door Prins Techniek. De MICHELIN banden worden voor alle rijders in deze klasse gemonteerd door Prins Techniek.

Porsche 944 Funcup
In deze klasse wordt met de bekende TOYO 205/50r15 TPR888 banden gereden. De naam zegt het al, in deze Funcup wil men met veel plezier rijden, waar men buiten het rijden ook nog veel plezier heeft. En staat onder leiding van Arjan Norbart voor de meeste autosport mensen zeker geen onbekende. Meer informatie vindt u op: www.porschefuncup.nl

Rally
In de rallysport heeft Prins-Techniek diverse kampioenen geleverd of nog levert, Bijvoorbeeld Bert de Jong, Bob de Jong, Chiel bos & Erik Wevers met ondersteuning van Prins Techniek. Met Jasper van der Heuvel kan de rallysport niet kapot, dat deze man uit Barneveld. De kampioen wordt volledig gesponserd door PIRELLI in 2007. Erik Wevers: vanaf de eerste Rallysprint in Eindhoven vijftien jaar geleden kreeg Erik superzachte slicks (regenbandcompound). En Erik overwon in de -5 graden kou, iedereen dacht Erik rijdt illegaal, het was echter een kwestie van de beste band voor de omstandigheid. Zoals tijdens het indoor ijsgala in Thialf voor de TV programma’s. Prins Techniek was daar natuurlijk ook de leverancier van spijkerbanden tijdens het ijsgala, waar Erik de snelste was.

Seat Endurance Cup
De Seat Endurance Cup, het kampioenschap bestaat uit 7-8 races, variërend in lengte van 4 tot 12 uur, daarnaast zijn er twee 24 uurs races in Barcelona & Oschersleben. In de Endurance Cup is het al mogelijk om voor een bedrag van 10.000 euro deel te nemen, dit bedrag kan verdeeld worden over de 4 rijders, waardoor men al voor een bedrag van rond de 2500 euro per persoon een seizoen kan racen. Meer informatie vindt u op: www.z-a-c.nl

Suzuki Swift SportCup
Rijdt op YOKOHAMA 195/55R15 A 048R banden. De kalender bevat 8 wedstrijden. De klasse zal minimaal drie jaar actief zijn. Meer informatie vindt u op: www.cpz.nl