home               kontakt  
 
Historie Ondersteuning Racebanden Uitlijnen Balanceren Winter Webshop


Speed & Design 2002


Steve wint de eerste Swift Race Zandvoort

Uitlijnen

Klachten zoals bandenslijtage aan de buiten- of binnenkant, het naar één kant trekken van de auto, het zwaar of licht sturen van de auto, het niet fijn de bocht in of uit sturen van de auto, het niet terugdraaien van het stuur na een bocht kan betekenen dat de auto niet correct is uitgelijnd.

Het uitlijnen van een auto is een specialisme, waarbij het niet alleen bij sporing stellen blijft, zoals vaak wordt gedacht. Maar ook wielvlucht en askanteling spelen een belangrijke rol.

Prins Techniek lijnt vooral raceauto's en auto's na schadereparaties uit, daarnaast wordt er ook aandacht besteedt aan het uitlijnen van gewone personenauto's.
Vanwege onze precisie bij het uitlijnen komen onze klanten uit alle delen van Nederland, iets waar wij als bedrijf natuurlijk zeer trots op zijn.

Heeft u een probleem met uw banden kom dan gerust eens langs, dan willen wij dit probleem graag voor u oplossen.

Door de ruim 30 jarige ervaring van o.a. dhr Ben Prins is het ook mogelijk om een opleiding te volgen in uitlijnen, wanneer u geinteresseerd bent, kunt u contact opnemen met Prins Techniek.


Uitwegen
Naast het uitlijnen wordt het uitwegen voor personenauto's steeds populairder, iets waarbij onze jarenlange ervaring in de racerij goed van pas komt.
Het uitwegen wordt vaak naast het uitlijnen standaard uitgevoerd bij de sportievere automerken, zoals bijvoorbeeld Porsche. Het uitwegen lijdt er toe dat alle banden die op het wegdek staan een gelijke wieldruk hebben en daarmee dus een gelijke grip voor alle banden op het wegdek.
Onze klanten zijn vaak positief verrast door het verschil na het uitwegen van de auto, iets wat ons dan ook de nodige genoegdoening geeft in ons werk.