home               kontakt  
 
Historie Ondersteuning Racebanden Uitlijnen Balanceren Winter Webshop


Ben's favorite circuit, in de Eifel. Duitsland


Banden gespiked voor de Mariniers.


De meiden heerlijk in de sneeuw.


Mila? Ja welke is het nu, even Martha vragen?

Winterperiode

Als importeur van Spikes Spider, heeft Prins Techniek natuurlijk een hele grote troef in handen. Bridgestone, Michelin, Pirelli, Toyo & Yokohama Sneeuwbanden heeft Prins Techniek een naam hoog te houden. Naast de verkoop van deze produkten biedt Prins Techniek de mogelijkheid tot huur van sneeuwkettingen, spikes-spiders, sneeuwbanden en ski-boxen. Bovendien kunt u bij Prins Techniek tevens terecht voor ge-spikede banden. Kortom Prins Techniek is het ideale wintersport adres voor uw auto.

Verhuur Ski-boxen
Prins Techniek biedt u de mogelijkheid tot de huur van twee soorten ski-boxen een kleine en een grote ski-box.
Huurprijs per 10 dagen: klein model (borg 115,--) 60,-- Huurprijs per 10 dagen: groot model (borg 135,--) 70,-- Huurprijs per 10 dagen: dragers (goot)(borg 45,--) 35,-- Huurprijs per 10 dagen: magneet skidragers (borg 45,--) 25,--
online reserveringsformulier

Sneeuwkettingen & Spikes-Spider
Spikes Spider
Een produkt uit Zwitserland, wat de laatste jaren zeer in opkomst is. Ideaal voor de moderne auto van nu met weinig wielkast en weinig ruimte achter de wielkast, vooral bij auto's met ABS. Na montage van de montageschijven, welke bij aanschaf door ons kunnen worden bevestigd, bevestigd u de Spikes Spider in een handomdraai. De Spikes Spider Quick wordt het meest gebruikt in de verhuur, vanwege de dunne armen. Wanneer u van plan bent de Spikes Spider aan te schaffen adviseren wij de Spikes Spider Sport, vanwege de mogelijkheid om deze korter of langer te maken. Waardoor men bij aanschaf van een nieuwe auto, meestal geen nieuwe set hoeft aan te schaffen.
Meer informatie vindt u op onze SpikesSpider-site: www.spikesspider.nl
U kunt deze Spikes Spiders en sneeuwkettingen ook huren:
Sneeuwkettingen:
- Huurprijs per 10 dagen (borg 40,--) 25,--
- Huurprijs per 10 dagen 4x4 (borg 100) 60,--
Spikes Spider:
- Huurprijs per 10 dagen Quick (borg 100,--) 70,--
- Huurprijs per 10 dagen Sport (borg 125,--) 100,--
online reserveringsformulier

Winterbanden verhuur
Huurprijs per 10 dagen
<17" (borg 150,--) 150,--
>17" (borg 200,--) 150,--
online reserveringsformulier

Spiken
Prins Techniek biedt als een van de weinige in Nederland de mogelijkheid tot het spiken van uw banden. Inmiddels heeft Prins Techniek hier al een aardige klantenkring mee opgebouwd, zoals bijv. het Korps Mariniers, die gebruik maak van deze banden, tijdens oefeningen in Noorwegen en Zweden en de motorfiets van de cameraploeg tijdens de Elfstedentocht en andere schaatstochten. Voor meer informatie over het spiken van banden kunt u contact met ons op nemen.